Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Suomen Ekonomit lahjoittaa puoli miljoonaa kauppatieteellisille yliopistoille

Toukokuun liittokokouksessa linjattiin myös vastavalmistuneiden jäsenmaksusta ja myönnettiin historian ensimmäinen Osaamisen kehittämisen palkinto.

Suotta pähkäilet, kysy juristilta

Onko työsopimus laadittu oikein? Miten vuosilomaa ansaitaan? Oman liiton asiantuntijat antavat henkilökohtaista neuvontaa oikeudellisissa kysymyksissä.

Viivästyksiä palkanmaksussa?

Viivästykset tai laiminlyönnit palkanmaksussa tulee aina ensin selvittää työnantajan kanssa. Mikäli palkka jää maksamatta työnantajan maksukyvyttömyyden johdosta, voi palkkasaatavia hakea palkkaturvan kautta.

Medlemsavgifter 2016

Inga ändringar i medlemsavgiften eller rabatterna. Förfallodagarna ändras.

Työlainsäädännön muutoksia vuoden alusta

Työsopimuslakia muutettiin vuoden 2017 alkaessa. Muutosten tavoitteena on alentaa työllistämiskynnystä.

Vuosilomalakiin muutoksia

Huhtikuun alussa vuosilomalakiin tuli muutoksia. Niiden myötä perhevapaiden ajalta kertyvän loman määrä vähenee ja lomalla sairastuneelle tulee kuuden päivän omavastuu.

Luvassa täsmäpalveluja kyltereille

Kylterit ja nuoret ekonomit arvostavat Ekonomien palveluista eniten juristipalveluja, palkkasuosituksia ja työnvälityspalveluita. Haasteena on, että jäsenet eivät tunne palveluvalikoimaa riittävästi.

Vuoden bisneskirja kiteyttää: Johtajan tärkein tehtävä on mahdollistaa oppiminen

Miten menestyä tulevaisuudessa? Siihen vastaa Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittajateos, Sari Torkkolan Lean asiantuntijatyön johtamisessa. Tunnustuspalkinnon kilpailussa sai Frank Martelan ja Karoliina Jarenkon teos Draivi – voiko sisäistä motivaatiota johtaa. Palkintona Ekonomit jakoivat yhteensä 30 000 euroa .

Oulussa juhlittiin toiseksi vanhinta ekonomiyhdistystä

Kyllä, kyllä! kajahtaa useista Ekonomigaalan pöytäseurueista. Oulun Ekonomien 80-vuotisgaalan juhlapuheen pitänyt dekaani Petri Sahlström on juuri kysynyt, onko Oulussa tekemisen meininkiä.

Juridinen palvelu auttaa yrittäjää

Suomen Ekonomit palvelee jäseniään yrittäjyyden eri käänteissä yrittäjyyden pohdinnasta ja yrityksen perustamisesta yrittäjän arkipäivään. Ei ole sellaista yrittäjyyteen liittyvää kysymystä, jota ei voisi esittää.
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013