Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Uteliaalla asenteella muutoksen kärkeen

Kylteripäivillä opiskelijat saivat eväitä omien urapolkujensa löytämiseen. Tulevaisuudessa avoimuus ja joustavuus tulevat tarpeeseen, kun uusia teknologioita pitäisi saatella markkinoille juuri oikeaan aikaan.

Onko digitaalinen koulu mahdollinen?

Ajatus Suomen digitaalisesta kauppakorkeakoulusta herättää intohimoja puolesta ja vastaan. Ajasta ja paikasta riippumaton opiskelu ja yksilöllisemmin räätälöidyt tutkinnot houkuttaisivat varmasti opiskelijoita, mutta ovatko eri kauppatieteelliset yksiköt valmiita yhdistämään resurssinsa?

Kylteripäivät: Robotit luovat uusia työpaikkoja

Robotit antavat tilaa uudelle työlle, tämän päivän kylterin rekryää vielä jonain päivänä algoritmi, ja onnellisuus on tosissaan otettavaa bisnestä, väittää Thimon de Jong.

Itse tehdyt Youtube-videot korvasivat tentit

Vaasan yliopiston johtamisen yksikön professori Riitta Viitala sai Suomen Ekonomeilta tämän vuoden Opetuspalkinnon, koska tarjoaa opiskelijoille vaihtoehtoisia tapoja suorittaa kursseja.

Kyllit palveluksessasi

Kyllit eli kylteriyhdyshenkilöt ovat Suomen Ekonomien työntekijöitä kampuksilla. Aalto-yliopistossa kylli vaihtui vuodenvaihteessa, kun Markus Havin seuraajana aloitti Aki Pöntinen.

Työelämätaitoja oppimassa

Kyltereille suunnatulla Työelämätaidot-kurssilla neuvoteltiin työsopimuksista ja pohdittiin, palkatako firmaan Antero vai Kaisa.

Ota gradusta kaikki hyöty irti

Onnistunut graduyhteistyö vaatii aktiivisuutta sekä opiskelijalta, yritykseltä että yliopistolta. Toimeksiantona tehdystä gradusta hyötyvät kaikki kolme tahoa.

Nuoret jäsenet kaipaavat räätälöityä mobiiliviestintää

Aalto-yliopiston opiskelijat odottavat etujärjestöiltään nykyistä enemmän läsnäoloa ja räätälöityjä mobiilipalveluja.

60 opintopisteellä kuukauden ruoat

Lappeenrannan LUT School of Business and Management palkitsee ahkeria opiskelijoitaan.

Opiskelukyky on yhteinen asia

Opiskelijan työkyky on voimavarojen, edellytysten ja vuorovaikutussuhteiden laaja kokonaisuus. Se vaikuttaa sekä opintojen sujumiseen ja tuloksiin että opiskelijan ja yhteisön hyvinvointiin.
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013