Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Turha kilpailukieltosopimus on osaamisen pakkopaita

Kevein perustein laaditut kilpailukieltosopimukset vaikeuttavat niin yritysten kuin työntekijöidenkin elämää. Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén (kok.) haluaa selkiyttää villiintynyttä sopimuskäytäntöä muuttamalla lainsäädäntöä pohjoismaisten esikuvien mukaisesti.

3 x uusi työ

Christel Tjeder tillträdde som operativ chef på Hanken & SSE Executive Education med en bred internationell karriär i bakfickan.

Verkostot auttavat työllistymisessä

Suhdannekurimus on iskenyt myös tuhansiin ekonomeihin. Työttömän työnhaku on entistä haastavampaa, mutta usein sinnikkyys palkitaan. Oma aktiivisuus on avainasemassa.

Palvelumuotoilu NYT!

Suomella on mahdollisuus yltää palvelumuotoilun kärkimaaksi, jos yritykset tarttuvat tilaisuuteen heti. Hellonin toimitusjohtaja Jaakko Wäänänen näkee alalla huimaa kasvupotentiaalia.

3 x uusi työ

Juuso Heinilä rahoittaa uudessa työssään Pohjois-Suomen kasvuyrityksiä ja matkailua.

Aikuiskoulutustuki tuo muutoksessa turvaa

Työelämässä vaadittavat taidot muuttuvat ripeästi, ja oman osaamisen kehittäminen on edellytys tulevaisuuden työmarkkinoilla menestymiseen. Aikuiskoulutustuki on toimiva keino vauhdittaa osaamisen uudistumista ja ennaltaehkäistä työttömyyttä.

Vihattu, rakastettu myynti

Myynti on menestyksen edellytys: ilman sitä briljanteinkaan tuote ei käy kaupaksi. Mikä myymisessä on niin vaikeaa? Mitä siltä vaaditaan haastavassa taloudellisessa tilanteessa? Ja miksi myymistä pelätään ja jopa inhotaan niin ankarasti?

Naisen tie johtajaksi on yhä kiemurainen

Nainen, ura ja perhe – jo tämä yhtälö on haastava ja vaati melkoisen määrän kalkulointia onnistuakseen. Kun siihen lisätään vielä johtajuus, vaikeusaste moninkertaistuu.

3 x uusi työ

Elke Suomi sovittaa asiantuntijatiimin esimiehenä yhteen kasvua ja jaksamista.

Työyhteisösovittelu palauttaa rauhan

Kollega piikittelee, esimies ei tervehdi ja tiimin jäsenet kyräilevät toisiaan. Konflikti voi alkaa pienestä ja paisua vuosien saatossa. Työyhteisösovittelu palauttaa työrauhan ja mielenrauhan.
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013