Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

3 x uusi työ

Elke Suomi sovittaa asiantuntijatiimin esimiehenä yhteen kasvua ja jaksamista.

Työyhteisösovittelu palauttaa rauhan

Kollega piikittelee, esimies ei tervehdi ja tiimin jäsenet kyräilevät toisiaan. Konflikti voi alkaa pienestä ja paisua vuosien saatossa. Työyhteisösovittelu palauttaa työrauhan ja mielenrauhan.

Muutoksia työttömyysturvalakiin

Eduskunnassa on parhaillaan käsittelyssä useampikin hallituksen esitys työttömyysturvalain muuttamisesta. Esitysten mukaisten muutosten on tarkoitus tulla voimaan 1.1.2017.

Muutoksia työsopimuslakiin

Työsopimuslakiin on odotettavissa merkittäviä muutoksia. Määräaikaista työsopimusta, koeaikaa ja työnantajan takaisinottovelvollisuutta muuttamalla pyritään madaltamaan työllistämiskynnystä ja nostamaan työllisyysastetta.

Verkostot auttavat työllistymisessä

Suhdannekurimus on iskenyt myös tuhansiin ekonomeihin. Työttömän työnhaku on entistä haastavampaa, mutta usein sinnikkyys palkitaan. Oma aktiivisuus on avainasemassa.

Palvelumuotoilu NYT!

Suomella on mahdollisuus yltää palvelumuotoilun kärkimaaksi, jos yritykset tarttuvat tilaisuuteen heti. Hellonin toimitusjohtaja Jaakko Wäänänen näkee alalla huimaa kasvupotentiaalia.

Pirita Näkkäläjärvi: "Rohkeasti isoja asioita"

Pirita Näkkäläjärvi löytää itsensä usein vaikeista paikoista.

Vihattu, rakastettu myynti

Myynti on menestyksen edellytys: ilman sitä briljanteinkaan tuote ei käy kaupaksi. Mikä myymisessä on niin vaikeaa? Mitä siltä vaaditaan haastavassa taloudellisessa tilanteessa? Ja miksi myymistä pelätään ja jopa inhotaan niin ankarasti?

3 x uusi työ

Maija Järvinen vaihtoi MTT:n tutkijasta Lidl Suomen vastuullisuusasiantuntijaksi.

3 x uusi työ

Pankit digitalisoituvat ennennäkemättömän nopeasti. Siksi kummastuttaa, että Tommi Ellonen siirtyi työkierrossaan vastavirtaan verkkopalveluista konttoriin.
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013