Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Vuoden bisneskirja ohjaa viisaampiin päätöksiin

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaettiin helmikuun alussa jo 12. kerran. 30 000 euron palkinto myönnettiin teokselle Tilannetaju – päätä paremmin.

Hierarkkinen ja verkostoituva Ranska

Joonas Rokkaa kiinnosti akateeminen ura tutkijana ja professorina ulkomailla. Muutaman mutkan kautta tavoite toteutui Ranskan Lyonissa.

Työllisyys parantunut, ansiot nousseet

Tuoreen tutkimuksen mukaan maltillinen palkkakehitys jatkuu.

Avainhenkilön sitouttaminen osakassopimuksella – tarkista ainakin nämä kohdat

Kun halutaan palkita ja sitouttaa yhtiölle tärkeitä työntekijöitä, yhtenä keinona on tarjota heille mahdollisuutta tulla yhtiön osakkeenomistajaksi.

Vapauta potentiaalisi Ekonomien tuella

Suomen Ekonomit palvelee jäseniään työn ja elämän eri vaiheissa. Palveluita käyttämällä ja osallistumalla jäsenyydestään saa täyden hyödyn.

Hankintoja voi tehdä kansalaisten kanssa

Innovatiivisissa julkisissa hankinnoissa on hyödyllistä kuulla tuottajan lisäksi myös loppukäyttäjän näkökulmaa, sanoo väitöstutkija Hannu Torvinen.

Tulevaisuus on kylterin

Kun kylterit kaikista kauppakorkeakouluista kokoontuvat yhteen paikkaan, verkostot kasvavat, osaajia löytyy ja tulevaa muovaillaan rohkeasti.

Kireä progressio ei kannusta

Suomen Ekonomien yhtenä hallitusohjelmatavoitteena on saada veropolitiikka entistä vastuullisemmaksi.

Muoviala muutospaineessa

Keskustelu muovin ympäristöhaitoista käy kuumana. Sinituotteen tuotepäällikkö KTM Marika Karppinen muistuttaa, että ongelmaksi muovi muuttuu vasta sen päätyessä luontoon.

Pelisäännöt tutuiksi

Suositulla Asiantuntijan ja esimiehen työelämätaidot -kurssilla herätellään kyltereitä pohtimaan omia työelämätaitojaan ja valmiuksiaan astua työmarkkinoille. Mitä kaikkea olisi hyvä tietää, kun on astumassa työelämään?
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013