Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Salainen palkka

Suomalaiset harvoin tietävät toistensa palkkoja. Tiukan palkkasalaisuuden raottaminen voisi kuitenkin lisätä tasa-arvoa. Tietotekniikkayritys Fraktiossa tätä on jo kokeiltu.

Sirpa Hänti toivoo tiedettä pienyrityksiin

Yliopettaja Sirpa Hänti toivoo kauppatieteen tohtoreille nykyistä laajempia uranäkymiä. Hänen tutkimuksensa mukaan esimerkiksi pk-sektorin yrityksillä olisi runsaasti käyttöä tohtorien osaamiselle.

Mari Suoranta: Ei enää massaluentoja

Hyvä yliopisto-opetus on sisältöjen kaatamisen sijaan keskustelua ja valmentamista, sanoo Ekonomien opetuspalkinnon voittaja Mari Suoranta.

Vaihtelevan työajan sopimukset lakiin

Työsopimuslain, työaikalain ja työttömyysturvalain muutokset astuivat voimaan kesäkuun alussa.

3 x uusi työ: Rikkautena monialainen koulutus

Rita Aaltolahti hyödyntää vankkaa kauneusalan osaamistaan jatkossa ekonomina.

Toni Hopposen yritys lähti ulkomaille kasvamaan

Suomalainen startup ponnistaa markkinoille Lontoon teknologiakeskittymästä, jonka lempinimi on Silicon Roundabout. Silicon Valleyn pikkusisarus on tarjonnut suomalaisyritykselle loistavan kasvualustan, mutta nyt nurkan takana väijyy Brexit.

Kylli on tukena kylterin arjessa

Tunnetko oman kampuksesi kyllin, eli Suomen Ekonomien kylteriyhteyshenkilön ja työntekijän? Kannattaa tutustua, sillä kyllien kautta opiskelijat saavat kuulla Ekonomien toiminnasta. Samalla opiskelijoiden kuulumiset välittyvät puolestaan Ekonomeille.

Loistava bisneskirja vie mennessään

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan jo 12. kerran. Tämän ”bisnesmaailman Finlandia-palkinnon” voitosta ja ehdokkuudesta hyötyvät tekijä, kustantaja ja tietysti bisneskirjojen lukijat.

”Sopisit tähän tehtävään” – milloin suorahakija soittaa?

Rekrytoinnissa turvaudutaan yhä useammin suorahakuun. Konsultti löytää työlle tekijän parhaiten, kun kandidaatti kertoo selvästi, mitä osaa. Mutta voiko rekrytoijiin olla itse yhteydessä?

20. Opetuspalkinto myönnettiin Jyväskylään – hyvä opettaja vakuuttaa opiskelijat ja raadin

Vuoden Opetuspalkinnon sai Jyväskylän yliopiston tutkijatohtori Mari Suoranta. Voittaja oli erityisen otettu opiskelijoiden laatimista perusteluista – todiste siitä, että nämä olivat oppineet myymään!
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013