Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Avainhenkilön sitouttaminen osakassopimuksella – tarkista ainakin nämä kohdat

Kun halutaan palkita ja sitouttaa yhtiölle tärkeitä työntekijöitä, yhtenä keinona on tarjota heille mahdollisuutta tulla yhtiön osakkeenomistajaksi.

Saara-Sofia Sirén: Muuttuva työ voi uuvuttaa

Tulevaisuuden työelämä on ehkä dynaamisempi ja ketterämpi, kun työn tekemisen muodot joustavat tekijöidensä ja tilanteiden mukaan. Toisaalta työelämän muuttuminen saattaa haastaa esimerkiksi hyvinvoinnin ja jaksamisen näkökulmasta.

3 x uusi työ: Rikkautena monialainen koulutus

Rita Aaltolahti hyödyntää vankkaa kauneusalan osaamistaan jatkossa ekonomina.

Määrätietoisesti eteenpäin

Jalka sisään työelämään ja omaa osaamista hyödyntämään! Näin ajattelee liki jokainen pian valmistuva tai juuri valmistunut ekonomi. Mistä ja miten oman vihreän oksansa löytää?

Töissä vai kotona?

YK:n mukaan vain puolet maailman työikäisistä naisista käy töissä. EU:ssa ylletään 62,5 prosenttiin. Yhteiskunnalliset rakenteet, kannustimien puute ja luutuneet asenteet vaikuttavat naisten työssäkäyntiin.

3 x uusi työ: I centrum av kaffetrender

Katia Gustafsson sadlade om från destillerat till rostat när hon i augusti tillträdde som marknadsföringschef för out-of-home-divisionen hos Paulig Coffee. En tio år lång karriär bland alkoholhaltiga lyxdrycker hos Altia byttes till kvalitetskaffe efter att hon i somras tillgavs en ny möjlighet.

Loistava bisneskirja vie mennessään

Suomen Ekonomien kirjallisuuspalkinto jaetaan jo 12. kerran. Tämän ”bisnesmaailman Finlandia-palkinnon” voitosta ja ehdokkuudesta hyötyvät tekijä, kustantaja ja tietysti bisneskirjojen lukijat.

Hyvä peli ei riitä

Suomen peliala on Euroopan kärkeä. Menestyksen takana on huippuluokan kuluttajatutkimusta sekä data-analytiikkaa. Alalle tulevia yhdistää silti ennen kaikkea rakkaus peleihin.

Palkasta sopiminen – mitä työsopimuksessa pitäisi huomioida?

Palkanmaksuvelvollisuus on työnantajan päävelvoite ja työstä maksettava vastike yksi työsuhteen tunnusmerkeistä.

”Sopisit tähän tehtävään” – milloin suorahakija soittaa?

Rekrytoinnissa turvaudutaan yhä useammin suorahakuun. Konsultti löytää työlle tekijän parhaiten, kun kandidaatti kertoo selvästi, mitä osaa. Mutta voiko rekrytoijiin olla itse yhteydessä?
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013