Valitse osio:
Näytä: Otsikon mukaan

( Näytä kaikki )

( Edunvalvonta )

( Työelämä )

( Kylteri )

( Kehittyminen )

( Hyvinvointi )

( Johtaminen )

( Yrittäjyys )

( Yhteiskunta )

( Kansainvälisyys )

Pitääkö kiirettä kestää?

Kun tehtävät työt eivät ole enää hallussa, tulee hoppu. Kiireessä kyse ei välttämättä olekaan vain ajasta, vaan siitä, onko työn suunta selvillä.

Hyvinvointialalla on mahdollisuuksien markkinat

Käsitys hyvinvoinnista muuttuu yhä kokonaisvaltaisemmaksi, ja siitä ollaan yhä valmiimpia myös maksamaan. Paikka hyvinvointipalveluiden huipulla on Lifted Oy:n toimitusjohtaja Taneli Rantalan mukaan vielä auki – eikä vain Suomessa.

Tolkkua asiantuntijan työaikoihin

Kiireiset asiantuntijat tekevät töitä usein myös vapaa-ajalla, mikä heikentää palautumista ja hyvinvointia. Työn määrästä ja tavoitettavuudesta tulisi siksi keskustella työpaikoilla avoimesti.

Kannattaako multitaskaus?

Oppimalla organisoimaan asioita saa paljon aikaan. Sen sijaan monen asian huolellinen tekeminen yhtä aikaa ei vaan onnistu.

Mikko Koivusalo: Korjausliike

"Minulta kysyttiin, miten ihmeessä kävi niin, että kauppatieteilijästä tuli taiteilija. Miten markkinointia ja ulkomaankauppaa opiskellut mies päätyi teatterin ja musiikin pariin?"

Onko kaikki hyvin?

Työstä voi muokata motivoivaa

Lähes kaikkia työtehtäviä voi tuunata, eli muokata paremmin itselle sopivaksi, pienillä arjen ratkaisuilla. Tuunaamisen hyödyt saadaan parhaiten esiin, kun organisaatio tukee taustalla.

Sari Multala: Hyvinvointia ja talouskasvua liikunnasta

Kansanedustaja Sari Multala (kok.) muistuttaa kolumnissaan, että liikunta on sekä tärkeä työllisyysasteen ylläpitäjä että kannattava liiketoiminta-ala.

Hyvinvointia hölmöyksiä karsimalla

Työhyvinvoinnin paraneminen antaa potkua myös taloudelle. Mutta kuinka hyvinvoinnin vaikutusta koko yhteiskuntaan voidaan luotettavasti mitata?

Muista huoltaa myös aivojasi

Fyysisen kunnon ylläpitäminen tai terveellisen ruokavalion noudattaminen on meille itsestään selvää, mutta laiminlyömme aivojemme huollon. Aivoja kannattaa treenata aktiivisesti, mutta myös muistaa antaa niiden levätä.
 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013