( Pääkirjoitus )

Uusi ystävä kotiisiKesän kynnyksellä saat kotiisi täydellisen muutoksen kokeneen Ekonomi-lehden. Koko lehden konsepti uudistuu ulkoasua ja palstoja myöten, jotta saisit lukupaketista mahdollisimman paljon irti.

Nykymuodossaan lehti on ilmestynyt jo pitkään, ja se on kestänyt yllättävänkin hyvin aikaa. Maailma ja media sekä ekonomien elämä on kuitenkin muuttunut hurjaa vauhtia, ja uudistus onkin siksi erittäin ajankohtainen ja tarpeellinen. Lehden täytyy hengittää samaan tahtiin lukijoiden kanssa, elää ajassa ja mieluiten ottaa asioissa jopa hieman etukenoa.

Oma lehti on jäsentemme keskuudessa pidetty ja arvostettu. Rima onkin uudistuksessa erittäin korkealla, sitä tehdään hyvin kunnianhimoisesti ja jäseniä kuunnellen. Haluamme tehdä ekonomeille heidän näköistään ja oloistaan, parasta mahdollista aikakauslehteä.

Jäsenille tehdään lehteen liittyen kysely, ja ekonomeja sekä opiskelijoita kutsutaan mukaan myös työpajoihin. Toiveita ja kehitysideoita voi totta kai kertoa muutenkin milloin vain vaikka soittamalla tai meilaamalla.

Uudistuksen yhteydessä ryhdymme pitkän ulkoistamiskauden jälkeen tekemään lehteä itse. Näin varmistamme sisältöjen ajankohtaisuuden sekä tiiviin yhteyden kaikkeen muuhun tekemiseemme ja viestintäämme.

Jatkossa täydentäviä sisältöjä on entistä enemmän myös digitaalisessa muodossa verkkopalvelussamme. Printillä on kuitenkin edelleen oma arvonsa, jota yhteisömmekin arvostaa.

Inspiroivia ja nautinnollisia lukuhetkiä!

Marjo Loisa
viestintäjohtaja
marjo.loisa@ekonomit.fi

Ps. Järjestämme uudistuvalle Ekonomi-lehdelle nimikilpailun. Onko sinulla mielessä nimi, joka olisi täydellinen ekonomien ja kauppatieteiden opiskelijoiden omalle lehdelle, vai onko Ekonomi nimenä yksinkertaisesti paras?

Osallistu nimikilpailuun tulevien uutiskirjeidemme kautta, tai lähetä ehdotuksesi meilitse viestinta@ekonomit.fi.

Muuta aiheesta

Suomen Ekonomit – Ekonomien työpaikat ja palkatLiity helposti jäseneksi tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti: EKONOMIT LIITY ETUNIMI SUKUNIMI numeroon 18200, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lähetä viesti      18200

Tai täytä lomake sivuillamme: www.ekonomit.fi/jasenyys

 
Valitse Lehti
Ekonomi 06 : 2013